Tinichigerie / Vopsitorie

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza de personal specializat si experimentat, cu o inalta pregatire profesionala. Aceasta activitate se desfasoara intr-un spatiu dotat corespunzator.

In cadrul operatiilor de reparare a caroseriei, este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (prese de tinichigerie, cal de tras caroserii).

In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operatiuni atelierul este dotat cu echipamente de o inalta precizie si finete.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei va vor oferi o satisfactie garantata. Apeland la serviciile S.C. Profesional Service S.R.L. IASI aveti garantia nu numai a calitatii lucrarii executate de noi dar veti deveni cu siguranta si un client fidel.

Efectuam operatii de tinichigerie de cea mai mare finete si investim in instruirea personalului nostru tocmai pentru a reusi mentinerea acestui nivel ridicat in calitatea serviciilor.

Oferim calitate superioara la cele mai mici preturi din IASI !

 

Servicii profesionale oferite de S.C. PROFESIONAL SERVICE S.R.L. IASI

Telefon: 0740.57.53.47 sau 0745.85.52.78