Folieri Auto Iasi

Siguranţa şi confortul sunt elementele de bază în transportul rutier. Lipsa de bani, în acest context, nu este o piedică în găsirea oportunităţii unui montaj de folie auto la un atelier specializat si AUTORIZAT RAR, care dă un aspect elegant maşinii Dvs. şi încredere în sine conducătorului auto. Aplicarea foliei auto este o necesitate pe timp de vară, reieşind din faptul că reţine mai mult de jumătate din căldura cauzată de soare şi aproape 99% din razele ultraviolete, dar şi în sezon rece este un lucru absolut necesar, ţinând laolaltă bucăţile de prabriz şi salvând astfel şoferul şi pasagerii de la impactul asupra geamurilor maşinii în caz de accident.

Reprezentăm un atelier specializat şi oferim servicii de calitate cum ar fi folieri auto in judetul Iasi la preţuri scăzute, luând în serios siguranţa şi confortul clienţilor noştri. Înţelegem şi nevoia şoferilor de a-şi menţine nivelul de confidenţialitate mai mare prin protejarea bunurilor aflate în maşină de privirile hoţilor. În plus, folosim tipul de folie cel mai potrivit pentru reducerea efectului razelor UV care sunt extrem de dăunătoare atât tapiteriei, decolorând-o în timp, cât şi pentru oamenii aflaţi în autoturism sub aspectul provocării cancerului.

Cunoaştem bine tipurile de folii cele mai potrivite pentru maşina Dvs. Simpla aplicare a foliilor pe geamurile maşinii nu este suficientă pentru a răspunde cerinţelor fireşti ale şoferului viv-a-vis de siguranţă, confort şi reducere a uzurii şi decolorării accesoriilor din interiorul maşinii. În acest context, ţinem mult la calitatea materialelor utilizate în procesul montării şi încercăm totdeauna să anticipăm aspiraţiile clientului în materie de calitate şi preţ. Fidelizarea clientului este obiectivul nostru strategic, indispensabil legat de extinderea activităţii atelierului. Din această cauză, întregul proces de montare este o permanentă perfecţionare a aptitudinilor personalului din atelierul nostru.

Servicii profesionale de folieri auto in Iasi

Telefon: 0740.57.53.47 sau 0745.85.52.78